Производи

Гледај Повеќе

Вести

Вкупната водича за избирање на совршеното седиште на реконструкцијата.

Содржина: Воведна 2. Разбирање седиштата на рекленот 3.2 Дизајн и стил 3.3 Големина и простор 3.4 материјали Внимание 3.5 карактеристики и технологија 4. Која е просечната трошоја на седиштето на кино? 5.2


Науката зад седиштата за рекленот: Објаснета утеха и ергономи

Реслирањето седиштата на киното станаа барана карактеристика во автомобилската индустрија, специфично во кралството на телото на автомобилот и акцесорите, особено седиштата и пристапниците. Овие седишта имаат луксузно и удобно искуство за возачите и патниците. Во оваа статија, ги разгледуваме науката зад седиштата на филмот, истражувајќи ги удирањето и ергономските фактори кои придонесуваат.


Продукциски процес на претседателот на конференцијата на вештачкиот дел


Кои фактори треба да се разгледаме кога ќе избереме евтин филм?

Кои фактори треба да се разгледаме кога ќе избереме евтин филм? Цената на филмски театар е далеку помалку значајна од вредноста на искуството што го донесува. Убав филм софа те спречува да седиш низ досаден филм. Кој е случај на многу од нас кога седиме дома гледајќи телевизија. Убаво. Што и да мислиш, Купувањето евтин кауч со пристојна цена е отпад за утеха. Во удобно место за седиште треба да ти даде максимално утеха додека уживаш во забавата што штотуку си го поминал времето за да уживаш. Треба да внимаваш на џушки и ласки кои се удобни кога ќе седнеш.


Кои се карактеристиките на седиштето за предавање?


За нас:


Зима се приближува, во целосна мерка

Седник на Цината, Синема софа, удриумски стол, театарски стол, претседател на конференцијата, столицата, црква, Столицата, ученичка и столица, канцеларија, претседател на предавањето.


Колку ќе чини за производство на аудиториум?

Седник на Цината, Синема софа, удриумски стол, театарски стол, претседател на конференцијата, столицата, црква, Столицата, ученичка и столица, канцеларија, претседател на предавањето.


Гледај Повеќе