Rreth nesh

Shih më shumë

Produkt

Shih më shumë

Lajme

Udhëheqja e fundit për të zgjedhur vendin e kinemas të përsosur përsost

Përmbajtja 1. Hyrje 2. Të kuptojmë vendet e kinemas. 3. Faktore për t'u konsideruar kur zgjedhur një vend të rilinjshëm të kinemas 3.1 Com 3.2 Projekti dhe stili 3.3 Madhësi dhe Hapësirën 3.4 Gjatësia 3.5 Veçori dhe Teknologjia Cila është kostoja mesatare e një ndeshje të kinemasë? 5.2 Ca.

2023-07-28 Shih më shumë

Shkenca pas vendeve të kinemasë së rilindjes: shpjegohet ngushëllimi dhe ergonomika

Vendet e kinemasë së rilinjës janë bërë një veçori e kërkuar në industrinë e automotivit, posaçërisht në fushën e trupit të makinave dhe aksesorive, veçanërisht vende dhe aksesorë. Këto vende sigurojnë një përvojë luksoze dhe të rehatshme për shoferët dhe pasagjerët. Në këtë artikull, shqyrtojmë shkencën pas vendeve të kinemasës, duke eksploruar faktorët e rehatshme dhe ergonomikë që kontribuojnë.

2023-07-21 Shih më shumë

Procesi i prodhimit i kryesorit të Konferencës së shtopeve

2023-07-14 Shih më shumë

Cilët faktorë duhet të konsiderohen kur zgjedhni divan të lirë kinemarore?

Cilët faktorë duhet të konsiderohen kur zgjedhni divan të lirë kinemarore? Çmimi i një divane në kinema është shumë më pak i rëndësishëm se vlera e përvojës që i jep. Diçka e bukur t'ju pengojë të ulesh nëpër një film të mërzitshëm, Kjo është rasti i shumë prej nesh kur ulemi në shtëpi duke parë televizor. Ngushqim. Pavarësisht se çfarë mund të thuash ose mendoni, Të blesh një divan të lirë me një çmim të mirë është një humbje për sa i përket ngushëllimit. Një zonë e rehatshme e uljes duhet të të japë ngushëllim maksimum, ndërsa gëzon zbavitjen që sapo ke kaluar kohë për të gëzuar. Duhet të kujdesesh për jashtëqe dhe mallrat që janë të rehatshme kur uleni.

2023-07-07 Shih më shumë

Cilat janë veçoritë e vendit të sallës së leksioneve?

Kryetari në sallën e leksioneve miraton mënyrën elektrike, me pajisjen e kontrollit manual dhe pajisjen e kontrollit të largët gjatë operacionit; Struktura e poshtme miraton sistemin e përparuar mekanik për të garantuar plotësisht kërkesat e ngarkesës statike dhe dinamike;

2021-01-06 Shih më shumë

Për ne:

2020-11-19 Shih më shumë

Dimri po afrohet, në rrugë të plotë.

Kryetari i kinemasë, sfarën e Sinemas, karrige e Auditoriumit, karrige e Konferencës, karrige, karrige kishark, Kryetari i sallës, tavolina e studentëve dhe karrige, kryetari i zyrës, kryetari i leksioneve.

2020-11-19 Shih më shumë

Sa do të kushtojë për prodhimin e uljes së auditoriumit?

Kryetari i kinemasë, sfarën e Sinemas, karrige e Auditoriumit, karrige e Konferencës, karrige, karrige kishark, Kryetari i sallës, tavolina e studentëve dhe karrige, kryetari i zyrës, kryetari i leksioneve.

2020-11-19 Shih më shumë

Shih më shumë